Ett tag sedan

Hellooo på er! Hur har ni haft det sen sist vi prata?

Det är ju almost ett år sen. Vi all har väl påverkats mer eller mindre av covid så det behöver vi int prata om tänker jag. 

Det skulle bli ett jäkla longt inlägg om jag skulle berätta om all vi har gjort sedan sist, så jag tänker att det räcker att go tillbaka till julen. Det minns jag ju fortfarande, hehe. 

Vi åkte till Skåne för att fira julen tillsammans med Emmas familj. Hemma hos hennes mor och far och så kom hennes två systrar med familjer. Det var full house verkligen! Men väldigt trevligt! Det var första gång prinsessan träffade sina kusiner och firade sin första jul!! 

Vi åt massa god mat, svenskarna kan verkligen laga smaskig mat vill jag lova! Julmat is my favourite! Mycket av allt, hehe! Sedan tittade vi på Kalle anka, jag somnade i soffan med prisessan i knät. Then kom tomten och alla barnen satt förväntansfulla och tittade på när han delade ut alla julklapparna, sedan var det papper precis över allt och dom försvann iväg för att leka med sina nya leksaker. 

Prinsessan fick lite nya kläder, böcker, dockor och andra bra att ha grejor. 

Dagen efter gick vi alla en lågn promenad för att röra på oss efter all mat och godsaker. Det är lätt att gå upp i weight när det finns så mycket gott att äta! 

Vi stannade i Skåne en dag till och sedan åkte vi hem igen. Jag har ringt mamma på skype för att önska henne god jul och det är tider som dessa jag saknar henne mycket. Förhoppningsvis kan hon flytta hit en dag. 

Nyår firade vi med några vänner, middag och bubbel så det var trevligt. Tycker att fira in det nya året är lite överskattat men man får ju haka på när dom andra tycker det är rolig. 
Imorgon ska jag på arbetsintervju på canea.se som arbetar med spännande saker som omvärldsanalys och andra management system, så jag hoppas ni håller tummarna för mig. Jag är väldig nervös! Hörs snart igen!